Contact? Schrijf iets hieronder.
Iets bestellen? Vul hieronder in wat je nodig hebt. Vergeet dan niet je adres te vermelden.

Je krijgt (binnen 3 werkdagen) een email met daarin de betaalgegevens en (evt) verzendkosten.
Na betaling wordt je bestelling verzonden.


Zie voor meer info onder het formulier.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


wat meer informatie

Ik verkoop online alléén enkele van mijn Kruidenremedies. Mijn medicinale kruidendrankjes, poeders, zalfjes en tincturen kun je alleen persoonlijk van me krijgen. Geen enkel kruidenmedicijn werkt voor iedereen hetzelfde en helpt lang niet iedereen, dus doe ik geen natte vingerwerk om zo je geld uit je beurs te troggelen. Alles is al rot en duur genoeg.

Meer informatie over de werking van mijn Yaga-remedies lees je hier. Twijfel je? Vraag gerust.


Ik heb een hekel aan online betaalmethodes en winkelwagentjes, ik houd van mijn en jouw privacy. Dus betaling is alleen mogelijk via ouderwetsch vooraf overboeken, en die gegevens vind je in mijn antwoordmail. Net als de uiteindelijke verzendkosten, die ik uiteraard zo laag mogelijk houd. Retourneren mag altijd, behalve patronen en remedies. Retourkosten zijn voor jou.  NB: Ik geef je gegevens NOOIT aan iemand anders.

En, voor ik het vergeet: ik ben niet altijd online. Ik heb géén smartphone of tablet, alleen een oude laptop en een wifi die niet altijd aanstaat, dus het kan even duren voor je antwoord krijgt. Ik doe mijn best om binnen 3 werkdagen te antwoorden, weekenden niet meegerekend.

 

En nee, ik heb geen enkel social media-kanaal, dus als je contact wilt, dan kan dat via het formulier hierboven of direct via de mail.

Vind je dit allemaal geen probleem, bestel naar hartelust.